ψυχοτρόπος διακύμανση

Στο λιμάνι των τρελών ανθρώπων βάθος ανάσας η φωνή της Noora Noor, παίζω νευρικά στα δάχτυλα μου ένα μολύβι, τώρα τελευταία το έχω ταυτίσει με φονικό όπλο, δεν πλησιάζει, δεν πλησιάζω. Απομεσήμερο, ψυχοτρόπος διακύμανση, ανεμοποιούνται οι άνθρωποι, το χειρότερο τους σημείο ο φαύλος κύκλος στο ξανά και ξανά ενός αδυσώπητου τίποτα.
Άσκοπη αναμέτρηση με το αυτονόητο, κατανάλωση ανυπαρξίας και εσωτερικές κακώσεις, ζωσμένοι με ρεαλισμό κρατώντας αναπνοή και αποφεύγοντας απλά τις εμμονικές μέρες.
Αν παρατηρήσεις τον κόσμο εκεί έξω ανασαίνει μιμούμενος αυτό που δεν θα ήθελε να είναι. Δεν βαρέθηκε ο χρόνος το παιχνίδι της απομυθοποίησης κάποιοι μεγαλώνουν μέσα μας και κάποιοι μικραίνουν. Φταίει που θέλουμε τους ανθρώπους ελεύθερους, κάτι γίνεται και ξηλώνονται τα βλέμματα του κόσμου.
★ θά 'θελα να μην σκέφτομαι δυνατά ★
Η φυγή στις παύσεις με μόνη λογική παράμετρο αυτή της παράνοιας των ελεύθερων μυαλών, εκείνων που γυρίζουν το ρολόι του καρπού σε όποιο χρόνο θέλουν κουνώντας απλά τα βλέφαρα.
Σου γαμώ τις επισφαλείς συνθήκες φυσώντας πικραλίδες στα μάτια. Μας κυνηγάει από πάντα η λέξη διωγμός. Να αποκτούσαμε χάρτες στις πλάτες ξεκάνοντας το αστείο του προφανούς, γεμίζοντας τα πνευμόνια με εκείνο το δυνατό του γέλιου.
★ να μην σκέφτομαι δυνατά, θά 'θελα ★
Από αριθμούς έχω εσένα και εμένα, αποχρωματισμένους από την ουδετερότητα της όποιας οριοθέτησης, θα μπορούσε να είναι ενας αριθμός αυτός του απείρου.
Αντισταθμίζω για λίγο το στερεότυπο του γαλάζιου μετακινώντας τον σπόνδυλο του ορίζοντα να 'λευθερώσει μέση ο ουρανός. Από το πουθενά συννεφιάζει μα από γκρι γίνομαι ώχρα.
Η πιο αληθινή μας σκιά είναι αυτή που ξεσκουριάζει η λιακάδα και η πιο αληθινή μας ανάγκη αυτή της επιθυμίας.
Αντιστροφή ειδώλου και ας μη φτιάχνουν τα βλέμματα των ανθρώπων όπως παλιά εξοικονομώντας πανικούς για πολλές εποχές ακόμα.
Δεν ξέρω γεωγραφία όμως μαρκάρω χάρτες σε βλέμματα.
Το τέχνασμα και ο ήχος της πεταλούδας, το μέχρι τέλους κρατάει όσο μια στιγμή .
Απασφαλισμός της όποιας αναχώρησης, αυτό το 'με προϋποθέσεις' μου γαμάει από πάντα τους νευρώνες. 

Επισκέψεις

Αναγνώστες